Dags att börja blogga

Jag har länge tänkt att jag borde börja blogga. Jag har massor av tankar och idéer jag skulle vilja dela med mig av och eftersom jag är en person som älskar att uttrycka mig i skrift är en blogg egentligen det ultimata verktyget för mig. Jag vet inte varför det inte blivit av tidigare men nu är det i alla fall dags!

Såhär på förhand är det ju inte lätt att veta hur det kommer att arta sig, men jag kan nog redan nu utlova en hel del funderingar kring fördomar, generaliseringar och genus men även kultur, språk och trosuppfattningar. Alla dessa ämnen engagerar och berör mig så jag skulle bli förvånad om de inte dök upp förr eller senare här i bloggen.

Jag kommer inte att skriva här varje dag eftersom jag är en av dessa människor som anser att man inte ska uttala sig om man inte har något vettigt att förmedla. Detta kan å andra sidan innebära att det vissa dagar kan komma flera inlägg om jag har mycker som snurrar i min hjärna… Annat som kan påverka mina inläggs längd, kvalitet och frekvens är min perfektionism, min sinnesstämning och hur mycket tid mitt övriga analoga liv tar i anspråk.

Oavsett så är jag tacksam för att du tittar in, läser det som locker din nyfikenhet och gärna kommenterar när du känner för det.

Välkommen till min blogg – Written by Emzie – jag hoppas att du ska trivas med mig!

Ett svar till “Dags att börja blogga

  1. I like. Ämnesvalen ser kanon ut. Hoppas det kommer notiser på fb när det finns nåt nytt.

    Har för övrigt liknande tankar själv. Två olika koncept som snurrar i huvudet. Får se hur och när det blir.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s